okejs

jag suger på att uppdatera. skriver bara när jag har lust.

egentligen är allt toppenbra, ja fyfan vad bra det är. men idag är en jävla skitdag. jag har ångest och jag vill sluta med kaninerna och jag är sjukt sugen på att sluta leva på riktigt. bara ligga i sängen hela dagarna. sluta äta. sluta prata med någon.

men jag kan inte. och det, i sig, ger mig panik. jag kan inte sluta leva. jag måste. jag måste gå upp, för kaninerna måste ha mat. jag måste prata med någon, för annars blir alla oroliga. jag måste äta, för annars dör jag. jag vill inte dö, inte egentligen. men sånahär skitdagar vill jag bara gå och lägga mig och sova i hundra år och fan. sixten avlivades igår. jag trodde att jag var beredd på att det skulle hända, jag har gråtit i ett halvår för att jag visste att hans tid var slut. men igår grät jag, fyfan vad jag grät. jag skakade och skrek och var helt utom mig. mamma grävde gropen, jag stod bredvid och grät. att linda in honom i handduken var fruktansvärt. jag kan inte skriva mer om det, jag gråter. pricken är sjuk, han ska avlivas imorgon.

annars är allt toppen. blir jennie-vecka, sen kommer en väldigt trevlig pojke och stannar över helgen.

Update

Fick lite gnäll om att jag inte har uppdaterat på ett tag.

Just nu är det rätt bra. Eller, det är som vanligt. Allt går upp och ner. Det kanske det gör för alla, men för mig är det verkligen upp mot stjärnorna och sen rätt ner mot järnet i jordens mittpunkt. för det har jag fått lära mig minnsan, haha. har i hela mitt liv trott att jordens mittpunkt bestod av eld och lava typ, men så är det tydligen inte.

jag har börjat motionera, WOHO! nejmen, jag har sån jävla ångest för min vikt. har gått upp 10 kg det senaste 1½ åren, och nu orkar jag fan inte vara tjock längre. jag vill vara så smal att folk säger "men gud, vad smal du är!". jag vet att det är löjligt, men jag är trött på min putmage och mina stora jävla bröst.

förut gick det perioder då jag inte åt på flera veckor, för jag mådde så jävla dåligt att jag inte orkade. nu vill jag ju fortsätta leva, och då funkar det inte att sluta äta.

var hos bup idag, pratade med min psykolog om ångest och så. så kom vi in på fysiska symptom. det är flera som sa, när jag mådde som värst, att jag såg ut "som ett jävla spöke". och ja, när jag kollar på bilder därifrån så ser jag att jag verkligen såg förjävlig ut. blek som snö, mörka skuggor under ögonen osv. fick höra från flera att det verkligen syntes att jag mådde dåligt. min psykolog sa även att jag såg ut att gå runt i en dimma, när vi träffades första gången.

men nu ska jag typ försöka bli trött, imorgon händer det massa grejer.

vilken jävla fittig skitdag.

vaknade nyss, sovit i 18 timmar och drömt en jävla massa skit. dessutom är det en jävla fittig skitdag och jag hatar allt som har med kärlek och saknad och allting överhuvudtaget att göra och jag vill fan sova bort hela jävla livet.

bambambam

jobba idag, cash <3 om jag orkar dvs. brukar bli skittrött efter någon timme. men förhoppningsvis har jag mer ork idag, med tanke på att jag sovit sjukt mycket de senaste dagarna.

sen ska jag till bup, träffa min psykolog. ska föreslå att vi inte ska träffas lika ofta längre, eftersom jag mår betydligt bättre nu. samtidigt är jag rädd för att bryta kontakten eftersom jag närsomhelst kan börja må dåligt igen.

over and out!

RSS 2.0